Hackathon internațional pentru studenți: 4.000 de euro, premiul cel mare

Hackathon internațional pentru studenți: 4.000 de euro, premiul cel mare

Hackathon internațional pentru studenți: 4.000 de euro, premiul cel mare

Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează cea de-a patra ediție a hackathon-ului internațional ce rezolvă probleme civice, UniHack.

Acesta va avea loc în perioada 24-27 noiembrie 2022, în Timișoara, și va reuni participanți din întreaga lume.

UniHack este o competiție dedicată atât studenților, cât și elevilor de liceu, pasionați de domeniul IT, care le oferă oportunitatea de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi în câteva zile.

CITEȘTE ȘI: Mii de locuitori ai Timișoarei, fără apă caldă și căldură!

Participanții vor fi grupați în echipe de maximum cinci persoane și vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice, sub îndrumarea unor mentori experimentați și a reprezentanților companiilor partenere.

Cele mai reușite și inovatoare proiecte vor intra în cursa pentru premiile fiecărui track, oferite de către sponsori, dar și pentru premiul cel mare, în valoare de 4.000 euro, care va fi acordat de către organizatori.

Toate cele trei ediții anterioare au fost de succes, spun reprezentanții Universității Politehnica Timișoara. Anul acesta sunt așteptați din nou participanți dornici să-și dovedească ingeniozitatea în domeniul IT, dar și abilitatea de a găsi rapid soluții la probleme de actualitate.

Înscrierile sunt deschise până pe 6.11.2022, pe https://unihack.eu , unde se pot găsi mai multe informații despre eveniment. Eduard Cziszter, coordonatorul proiect „UniHack”, poate fi contactat la adresa de e-mail [email protected].


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *