Mii de locuitori ai Timișoarei, fără apă caldă și căldură!

Se opreşte apa pe mai multe străzi din Făget

Mii de locuitori ai Timișoarei, fără apă caldă și căldură!

În scopul executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 20.10.2022, de la ora 08ºº la ora 18ºº, la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Romanilor, Gh. Marinescu, Ep. Josef Nischbach, Ion Luca Caragiale, 3 August 1919, Andrei Șaguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Ștefan cel Mare, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Paul Iorgovici, Ștefan Octavian Iosif, Soarelui, Ion Mihalache, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creangă, Petre Ispirescu, Bitolia, Torac.

CITEȘTE ȘI: E oficial! Poliția va putea ridica mașinile parcate neregulamentar pe trotuar

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *