Guvernul a alocat bani din fondul de rezervă. Dominic Fritz: „Zero, nada, niente: Timișoara, Dumbrăvița, Foeni și Cenad”

Sindicatul angajaților din Primăria Timișoara îi pregătește un nou proces primarului Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și-a arătat, vineri seara, pe Facebook, nemulțumirea față de modul în care Guvernul a alocat bani din fondul de rezervă, Timișoara și comunele Dumbrăvița, Foeni și Cenad (conduse de primari USR PLUS) neprimind nici un leu, potrivit lui Fritz.

„Guvernul a alocat astăzi, din fondul de rezervă, 1 miliard de lei pentru localitățile din România.

În Timiș, din 99 de comune, orașe și municipii, doar patru n-au primit nimic. Zero, nada, niente: Timișoara, Dumbrăvița, Foeni și Cenad.

Coincidența coincidențelor, tocmai cele patru primării din județ conduse de primari USR PLUS.

Ce semnal vrea să transmită guvernul cetățenilor din aceste patru localități bănățene? Că sunt pedepsiți pentru cum au votat la alegerile locale?

Probabil că este gândit ca o demonstrație de forță a coaliției PSD-PNL-UDMR. Însă e doar dovada că această coaliție nu are un proiect pentru țară, doar pentru propriile-i interese.

Să știți că nu ne lăsăm descurajați. Și mulțumim că ne amintiți pentru ce ne luptăm: ca banii publici să fie cheltuiți într-un mod echitabil și transparent pentru bunăstarea cetățenilor, indiferent de opțiunile lor politice.

CITEȘTE ȘI: Accident violent pe autostrada A1. Un BMW s-a cocoţat pe parapet. FOTO

PS.: Banii din care este alcătuit fondul de rezervă vin și din contribuțiile timișorenilor, dumbrăvițenilor, foenenilor și cenăzenilor. Iar parlamentarii PSD-PNL din Timiș au fost votați și cu voturile timișorenilor, dumbrăvițenilor, foenenilor și cenădenilor.

Ale cui interese reprezentați la București, Alfred Simonis, Sorin Grindeanu, Alina Gorghiu și Ben Oni Ardelean?”, este mesajul postat pe Facebook de Dominic Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Guvernul a alocat bani din fondul de rezervă. Dominic Fritz: „Zero, nada, niente: Timișoara, Dumbrăvița, Foeni și Cenad”

  1. Domnule primar, nu sunteți în stare de nimic, doar vă plângeți de câte ori apăreți în public. Conduceți orașul de mai bine de un an. Încă nu ați înțeles că problemele Timișoarei nu se rezolvă pe Facebook?

  2.  Acuma o luna si ceva ati primit bani de la guvern cea mai mare suma data localitatilor din tara.Acuma iarasi vreti bani sa aveti bani sa organizati ramba tamba de homo si gay?Sa aveti bani pentru armata de angajati din primarie mai nou cate 2 pe un post al din vechea organigrama si al din noua organigrama.Dar cu bani din bugetul local ce ati facut cu ei? Ca ceva concret nu se vede nimica realizat Numai si numai vom face,vom drege dar alti ne saboteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *