INCREDIBIL! Grigoraş, demis de Robu pe Facebook. Mesajul primarului a fost apoi şters…

Petre Grigoras ACS Poli Timisoara

Primarul Nicolae Robu l-a trimis acasă pe tehnicianul polist Petre Grigoraş prin intermediul unui mesaj postat pe… Facebook.

„Domnule Grigoraș, după ce din nouă meciuri – însemnând 27 de puncte puse în joc – cu dumneavoastră pe bancă am obţinut doar cinci puncte (o victorie şi două egaluri), marcând zece goluri şi încasând 25, trebuie să ne despărţim. Probabil e prea târziu pentru noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul <<când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul>> trebuie să vi se aplice şi dumneavoastră. Nu avem deocamdată soluţia de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea”, a scris Nicolae Robu pe Facebook, după care a… şters mesajul respectiv.

Toți românii care au CARD BANCAR sunt vizați de această lege. Măsura a intrat în vigoare

Incredibil, dar, din păcate, adevărat! Nu este prima dată când Petre Grigoraş este demis în actuala stagiune fotbalistică. În iarnă, el a fost dat afară de la ASA Târgu Mureş după doar două jocuri oficiale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “INCREDIBIL! Grigoraş, demis de Robu pe Facebook. Mesajul primarului a fost apoi şters…

  1. Proiectul Robu – AC Recas a esuat. Asa se intampla cand omul se amesteca in treburi la care nu se pricepe si pe care nu le intelege. Nu stie ce este de facut, dar vrea sa conduca. Urmeaza proiectele cu pasajele si cu semaforizarea inteligenta. Votati Robu!

  2. Ce-ar fi ca Robu sa semneze pe feisbuc toate actele din primarie? Ba chiar propun ca alegerile din Timisoara sa le tinem pe feisbuc… cine n-are cont, ghinion… incredibil, sa ajung sa cred ca poate avem mai mult noroc cu psd.
    Grigoras, cel mai tare din oras! o fi fost sloganul care I-a si adus demiterea, avand in vedere ca Robu are marca inregistrata pe slogan

  3. In loc sa-l compatimeasca pe bietul Grigoras ca acesta n-are marfa la Poli si nici Murinio n-ar fi in stare sa salveze acesta turma ,sa nu zic echipa s-a gasit primulom al Timisoarei sa-si dea cu parerea ! bine am ajuns.Pai bine D-le Rector chiar si la otbal te pricepi.dar uita-te in liga 2-a si spunemi o echipa mai slaba ca Poli cea pe care vrei s-o pastoresti Asa ca sa va fie clar : este o echipa fara valoare la care n-ai ce-i face.Si dati-mi voie sa v-o spun ca fost component ai adevarate Poli Timisoara !!!

Lasă un răspuns