Fenomen inexplicabil, într-un cartier al Timişoarei – GALERIE FOTO

strada ciresului

Un fenomen inexplicabil se pretrece într-un cartier al Timişoarei, încă de la Revoluţie încoace. Mai multe străzi care, pe vremea comunismului, nu au văzut asfalt, au intrat în rândul lumii în ultimii ani. Problema este că în cazul arterelor situate la capătul cartierului Ronaţ – căci despre el este vorba – se pare că muncitorii au rămas fără materia primă, din moment ce străzile sunt asfaltate doar pe trei sferturi…

Aşa stau lucrurile, de exemplu, în cazul străzii Alexandru Nikolai Nekrasov, care a fost asfaltată, spune un localnic, de prin 1989. De atunci s-au mai realizat reparaţii pe ici pe colo, dar un sfert de stradă a rămas totuşi fără asfalt.

„Nu ştiu de ce, aşa e strada asta, cu toate că au mai asfaltat în zonă, dar acea bucată a rămas aşa. Bine măcar că au pus nişte pietriş, să se poată circula cât de cât”, spune un timişorean care locuieşte pe strada cu pricina.

Strada Cireşului, paralelă cu Nekrasov, are exact aceeaşi problemă. E asfaltată doar pe trei sferturi. Trebuie specificat că pe străzile respective nu s-au construit case noi, astfel încât să se prelungească după asfaltare.

Toți românii care au CARD BANCAR sunt vizați de această lege. Măsura a intrat în vigoare

Dacă acest fenomen nu şi-l pot explica locuitorii din cartier, în privinţa trotuarelor nici nu mai au vreo replică. Unele sunt atât de stricate, încât pietonii nu pot circula decât pe carosabil.

În cazul altora, cum ar fi trotuarele de pe strada Roşiori, nu mai există deloc asfalt, astfel că a crescut iarba pe trotuare.

Şi totuşi, locuitorii din zonă aşteaptă cu nerăbdare următoarele investiţii… anapoda din cartier.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns