Grecia îşi deschide graniţele pentru turişti! Vor fi acceptate și testele rapide antigen sau un document care să ateste prezenţa anticorpilor. Fără măști pe plajă

Grecia îşi redeschide graniţele pentru turiști din 16 aprilie. Care sunt condițiile de intrare

În mai puţin de o lună, Grecia îşi deschide graniţele pentru toţi cetăţenii din Uniunea Europeană. Într-un interviu pentru Observator, ministrul grec al turismului, Harry Theoharis, a anunţat că românii sunt aşteptaţi începând cu jumătatea lunii aprilie şi mai ales de Paşte.

Da, vor fi impuse şi câteva condiţii, însă veştile bune sunt că vor fi acceptate şi testele rapide antigen, iar masca nu va fi obligatorie la plajă.

Ministrul turismului din Grecia a făcut un adevărat turneu în Europa pentru a-şi promova ţara, însă a aşteptat să ajungă în România pentru a da vestea cea mare.

Grecii vor pleca de la concluzia că testele rapide sunt la fel de concludente ca cele PCR, însă în cazul în care rata de infectare va creşte, testele antigen vor fi eliminate.

Harry Theocharis a făcut precizări legate şi de purtarea măştii: „Nu avem masca pe plajă deocamdată. Nu credem că va fi cazul. Regulile nu vor fi regulile unui an normal”

Citiți interviul pe observatornews.ro.

Foto: Oxogena News


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Gepeto 20 martie 2021
Ma Pis pe turismul lor. Voi boicota cât pot comerțul cu produse Grecești