Grecia îşi deschide graniţele pentru turişti! Vor fi acceptate și testele rapide antigen sau un document care să ateste prezenţa anticorpilor. Fără măști pe plajă

Oficial! Turiștii care merg în Grecia și se infectează cu COVID-19 nu vor fi obligați să intre în carantină

În mai puţin de o lună, Grecia îşi deschide graniţele pentru toţi cetăţenii din Uniunea Europeană. Într-un interviu pentru Observator, ministrul grec al turismului, Harry Theoharis, a anunţat că românii sunt aşteptaţi începând cu jumătatea lunii aprilie şi mai ales de Paşte.

Da, vor fi impuse şi câteva condiţii, însă veştile bune sunt că vor fi acceptate şi testele rapide antigen, iar masca nu va fi obligatorie la plajă.

Ministrul turismului din Grecia a făcut un adevărat turneu în Europa pentru a-şi promova ţara, însă a aşteptat să ajungă în România pentru a da vestea cea mare.

Grecii vor pleca de la concluzia că testele rapide sunt la fel de concludente ca cele PCR, însă în cazul în care rata de infectare va creşte, testele antigen vor fi eliminate.

Harry Theocharis a făcut precizări legate şi de purtarea măştii: „Nu avem masca pe plajă deocamdată. Nu credem că va fi cazul. Regulile nu vor fi regulile unui an normal”

Citiți interviul pe observatornews.ro.

Foto: Oxogena News


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Grecia îşi deschide graniţele pentru turişti! Vor fi acceptate și testele rapide antigen sau un document care să ateste prezenţa anticorpilor. Fără măști pe plajă

Lasă un răspuns