Grădinița „Nikolaus Lenau” redeschide poarta înscrierilor

gradi lenau

Începând de astăzi și până în 2 iunie, părinții preșcolarilor de la Grădinița „Nikolaus Lenau” din Timișoara, precum și cei de la grădinița arondată „Franz Lukas” pot completa și trimite cererile de reînscriere pentru anul școlar 2020-2021. În acest sens, fiecare a părinte a primit, prin mijloacele de comunicare electronică, un model de cerere, instrucțiunile aferente de completare a acesteia, precum și adresele de email ori fax la care poate fi expediată. În 5 iunie, vor fi afișate listele cu numărul de locuri rămase libere după reînscriere.

Pandemia de coronavirus din acest an a determinat, la Grădinița „Lenau”, la fel ca și la celelalte instituții de învățământ preuniversitar din țară, și schimbarea procedurii de înscriere. Aceasta se va derula în perioada 8 -26 iunie și se va desfășura online. În acest sens, părinții care doresc să își înscrie copiii la Grădinița „Nikolaus Lenau” sau la grădinița arondată „Franz Lukas” au posibilitatea, accesând pagina de web a instituției, https://lenaukindergarten.wordpress.com, să afle, de la secțiunea ÎNSCRIERI, toate informațiile necesare.  Rezultatele înscrierilor vor fi comunicate în data de 3 iulie, la ora 18.

„Cu siguranță vor exista părinți care, înainte de a demara procedura înscrierii, vor dori să afle mai multe detalii. Pentru a veni în sprijinul lor, zilnic, între orele 9-14, un reprezentant al grădiniței le va răspunde la întrebări, la numărul de telefon 0256-201757”, declară prof. Cecilia Bundău, directoarea Grădiniței „Nikolaus Lenau”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns