Grace Kelly a avut o aventură cu un bărbat născut în Timișoara

Grace Kelly a avut o aventură cu un bărbat născut în Timișoara

Grace Kelly rămâne un nume sonor în rândul celebrităților marcante de la Hollywood. Deși a fost cunoscută ca și cea mai frumoasă și sofisticată regină, se zvonește că a avut câteva relații amoroase destul de controversate, care s-au vrut „uitate” după ce s-a căsătorit cu Prințul Raineir al III-lea de Monaco și a primit titlul regal.

În anii 1950, Grace Kelly, pe atunci o frumoasă tânără în vârstă de 20 de ani, a avut aventuri cu mulți colegi actori, cu toate că majoritatea erau căsătoriți la momentul respectiv, iar alții erau mult mai în vârstă decât ea. Un astfel de comportament este adesea legat de relația ei cu propriul tată, care ar fi spus că nu s-a așteptat niciodată ca ea să fie mai mult decât o gospodină și a descris cariera ei de actriță ca fiind „puțin mai sus decât o prostituată”.

Zvonurile privind aventurile ei au dispărut însă după ce s-a căsătorit cu Prințul Rainier de Monaco, fiind acum amintită pentru clasa sa socială. Și cu toate că nu a apărut în multe filme, fiind 11 în total, rămâne una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Dar nu puțini sunt cei care nu au uitat numărul mare de bărbați din viața ei.

Spre exemplu, relația ei cu Ray Milland, care era căsătorit de mai bine de 20 de ani, aproape că a costat-o ​​cariera. Renumita editorialistă și actriță Hedda Hopper a documentat aventura și a catalogat-o pe Kelly drept „nimfomană”.

În adolescență, Kelly a fost implicată într-o relație amoroasă cu profesorul ei de 30 de ani, Don Richardson, în timp ce studia la Academia Americană de Arte Dramatice din New York City.

A avut o relație și cu play-boy-ul milionar prințul Aly Khan, liderul musulmanilor Nizari, actorul britanic David Niven, actorul francez Jean-Pierre Aumont, John F. Kennedy și chiar Frank Sinatra, iar aceștia sunt doar o parte din bărbații cărora le-a furat inima.

CITEŞTE ŞI: Actorul Donald Sutherland a încetat din viață

De asemenea, ar fi avut o scurtă poveste de dragoste cu regizorul austriac născut în Timișoara, Robert Dornhelm, în timpul carierei sale, deși nu a fost raportată oficial la acea vreme. Cei doi s-au cunoscut în 1953, în timp ce Kelly filma pentru „The Story of Venice”, regizat de Dornhelm.

Înainte de nunta cu Prințul Rainier, Kelly ar fi pretins că este virgină… Și astfel a devenit Prințesa Grace de Monaco.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *