Urmărire ca-n filme, la Timişoara. Video

Urmărire ca-n filme, la Timişoara

Urmărire ca-n filme, la Timişoara. Video

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în patrulare în cursul dimineţii de joi, au observat un autoturism marca Audi, cu număr de înmatriculare din Germania, care se deplasa pe un sector de drum public cu circulația interzisă în ambele sensuri, cu excepţia riveranilor, pe Str. Gh. Doja, din Timișoara.

„Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor locali și și-a continuat deplasarea pe străzile din zonă, în viteză, inclusiv pe pistele pentru bicicliști, fără a ține cont de faptul că punea în pericol ceilalți participanți la trafic.

Imediat, echipajul auto al polițiștilor locali a trecut la urmărirea autoturismului, care se deplasa cu viteză excesivă. În scurt timp aceștia au reușit blocarea în trafic a autoturismului și imobilizarea conducătorului auto. Bărbatul care se afla la volan a fost ulterior identificat în persoana lui I.D., de 30 de ani, din Timișoara”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor, a precizat sursa citată.

CITEŞTE ŞI: Accident pe Calea Bogdăneştilor. O maşină a intrat în coliziune cu un tramvai

Sursa foto şi video: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Urmărire ca-n filme, la Timişoara. Video

  1. Va puneți întrebarea cum este posibil că aceste vehicule sa circule in Timișoara ?
    Este foarte simplu. Cu acordul autorităților. A politiei rutiere mai exact. Sunt zeci și sute de autoturisme, parcate la vedere, sau în curți cu numere de Franța, Germania, Belgia, Italia, radiate din circulație în țările respective, dar care circula bine merci, neînmatriculate in Romania.

  2. Super bine i au facut grohoteiului…mai lipsea sa omoare pe cineva.
    Sa speram ca justitia nu il va judeca „in stare de libertate „!!!!

  3. Slab pregătit polițistul. El deschide ușa și după scoate pistolul.. dacă avea șoferul un pistol sau cuțit sa vezi atunci, noroc ca nu a fost agresiv. Voi m-ai faceți probe practice sau doar pe hârtie. Așa va lăsați familie fara părinți și spuneți ca ați căzut la datorie. Păcat.
    P. S. Luați exemplu la americani. Acolo nu se atinge de mașină și ieși pe burta di ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *