Goia mai are cel mult două luni la şefia RATT, spune primarul Robu

robu si goia

Între planurile pentru acest an ale primarului Timișoarei, îmbunătățirea serviciului de transport public va avea parte de mai multă atenție în acest an. Se pare că totul se va derula în alți termeni, întrucât „actuala conducere, în ochii mei, e decăzută definitiv și ireversibil”.

Nicolae Robu a enumerat, din nou, insatisfacțiile pe care i le-a adus Ioan Goia, directorul fostei regii de transport local (RATT, actuala STPT):

„Am cerut să facă un studiu al traseelor, pentru că fluxurile de călători sunt altele, s-au schimbat de acum 40 de ani. Nu s-a făcut, iar abia acum am auzit că ar fi aproape gata, deși nu mi-a spus niciodată că l-ar fi pornit.

Am cerut să se rezolve plata cu telefonul, un lucru foarte simplu, nu s-a rezolvat nici până astăzi. Am vrut sisteme antifurt la motorină – există sisteme informatice care îți permit să controlezi foarte bine ce se întâmplă cu carburantul – dar nu s-a rezolvat.

Lucrurile nu mai pot continua așa, este nevoie de schimbare, dar până când vine aceasta, directorul trebuie să-și facă datoria până în ultimul moment iar subalternii să-l asculte. Domnul Goia a făcut și lucruri bune, de exemplu, muzeul și baza sportivă, dar pe transport în sine e deficitar. Vor fi schimbări mari la RATT care trebuie să asigure saltul calitativ”, a declarat, marţi, primarul Timișoarei.

În ceea ce privește momentul acestor preconizate schimbări, termenul avansat a fost de aproximativ două luni. O altă problemă pe care ar putea-o avea directorul societății de transport public este legată de cei 25 de oameni, care ar fi angajați și plătiți să se ocupe de vaporașe, în timp ce acestea nu circulă, fapt pe care Robu l-a calificat drept „foarte grav” și „inadmisibil”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Goia mai are cel mult două luni la şefia RATT, spune primarul Robu

Lasă un răspuns