În Giroc și Chișoda vor fi asfaltate 60-70 de intrânduri la noile case

strazi Giroc

Girocul are unul dintre bugetele cele mai mari dintre comunele timișene, având dezvoltată o zonă economică la Chișoda. Din resursele proprii, care reprezintă sume importante, edilii locali și-au propus mai multe obiective în acest an.

Astfel, unitatea administrativă a achiziționat o casă cu teren în apropierea școlii din reședința de comună. Imobilul urmează să fie transformat într-o clădire multifuncțională cu două etaje și mansardă. Acesta va găzdui după extinderea sa cel puțin patru săli de clasă, necesare instituției școlare ca urmare a creșterii numărului de elevi.

Un alt obiectiv susținut financiar cu fonduri locale va fi asfaltarea celor 60-70 de intrânduri la noile case de locuit, rămase de amenajat în vatra veche a localității Giroc. Asfaltarea acestor alei de acces se va face doar acolo unde există trase și utilitățile de apă și canalizare.

Al treilea obiectiv se referă la supravegherea video, care va fi extinsă în zonele periferice care duc spre pădure, necesară pentru a stopa fenomenul abandonării de deșeuri pe drumuri sau pe câmp.

Alte investiții vizate sunt amenajarea de trotuare și pietruirea de străzi în zonele nou-construite și unde constructorii intră cu utilaje, neținând cont de vreme, făcându-le deseori necirculabile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *