Gimnastele timişorene au obţinut rezultate excelente la Campionatul Naţional

Micile gimnaste de la CSŞ 1 Timişoara au obţinut rezultate excelente la Campionatul Naţional Şcolar de la Buzău. Bilanţul delegaţiei din vestul ţării este de 11 medalii (cinci de aur, una de argint şi cinci de bronz).

În clasamentul pe echipe la junioare III – nivelul I, pepiniera din oraşul de pe Bega s-a clasat pe locul al treilea, avându-le în componenţă pe Erica Gogoaşe, Julia Avram, Iulia Crainic şi Rebeca Cerbe. Primele două poziţii au fost ocupate, în ordine, de CSŞ Bârlad şi CSŞ Constanţa.

La aceeaşi categorie de vârstă, Erica Gogoaşe a reuşit să obţină aurul la individual compus şi la sol şi argintul la paralele, iar colega ei Iulia Crainic a încheiat prima la bârnă. La junioare III – nivelul II, CSŞ 1 Timişoara a fost reprezentată de două echipe.

Prima dintre ele, în componenţa Amalia Ghigoarţă, Denisa Mîndruţ, Andreea Nechita, Luana Şerbănescu, s-a clasat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Ceva mai jos, pe cinci, a terminat concursul a doua echipă din oraşul de pe Bega, pentru care au evoluat Ana-Maria Polhac, Fernanda Andrei, Adela Florian şi Larisa Dumitriu. Tot aici, Amalia Ghigoarţă a luat aurul la sol şi bronzul la paralele şi la individual compus, la cea din urmă probă Denisa Mîndruţ obţinând a şasea performanţă din concurs, clasându-se însă mai bine la bârnă – locul al treilea.

În fine, la junioare II – nivelul III, Patricia Rusu a încheiat pe prima poziţie la bârnă. Delegaţia de la CSŞ 1 Timişoara prezentă la Buzău i-a mai avut în componenţă pe antrenorii Mariana Tomceanu (şefa de proiect), Marcel Benea, Octavia Jucu şi Olivian Guga şi pe Mihaela Faur, conferenţiar la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

„Aveam ca obiectiv o prezentare onorabilă, nu ne aşteptam să ne întoarcem acasă cu atâtea medalii. Sunt copii foarte frumoşi, buni, muncitori şi cu dorinţă de afirmare. Fetele au venit la gimnastică cu obiectivul de a ajunge cât mai sus în ierarhia mondială. Ele sunt incluse în proiectul <<Ţară, ţară, vrem campioane>>. Îi mulţumim ajutorului nostru de nădejde Mihaela Faur”, ne-a declarat Octavia Jucu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns