Cel mai bun sezon în elită pentru ACS Poli Timişoara

ACS Poli Timişoara, singura echipă din România care activează în acest moment în toate cele trei competiţii organizate pe plan intern, Liga I, Cupa României şi Cupa Ligii, şi-a depăşit, deja, performanţele din precedentele două sezoane petrecute în elită, deşi în actuala stagiune fotbalistică are la dispoziţie un buget mult mai mic comparativ cu cele din ediţiile 2013-2014 şi 2015-2016.

Cu succesul obţinut, vineri, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, 3-1 cu Pandurii Târgu Jiu, formaţia antrenată de Ionuţ Popa a strâns 38 de puncte în 31 de meciuri.

La sfârşitul lunii mai a anului trecut, când a căzut cortina peste stagiunea precedentă, prima din istoria Ligii I cu sistem play-off şi play-out, alb-violeţii aveau strânse doar 32 de puncte.

Şi în Cupa României au fost depăşite realizările anterioare. Între 2012 şi 2015, ACS Poli Timişoara nu a izbutit să treacă de pragul sferturilor de finală, iar acum este calificată în penultimul act.

De asemenea, în Cupa Ligii, trupa alb-violetă a fost eliminată anul trecut în sferturile de finală. În 2017, Marius Croitoru şi colegii săi au pierdut doar două meciuri oficiale dintr-un total de 12 disputate în toate competiţiile: 0-5 cu Viitorul Constanţa şi 0-1 cu CSM Poli Iaşi, ambele în deplasare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cel mai bun sezon în elită pentru ACS Poli Timişoara

Lasă un răspuns