Giarmata-Vii rămâne fără gaz!

Giarmata-Vii rămâne fără gaz!

Giarmata-Vii rămâne fără gaz!

Compania Delgaz Grid a transmis că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marți, 23 mai, în localitatea Giarmata Vii, județul Timiș. Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz.

„Astfel, marți, 23 mai, în intervalul orar 8:00-23:00, va fi întreruptă distribuția gazelor naturale în toată localitatea Giarmata Vii.

CITEŞTE ŞI: Una-i Ruga-n Dumbrăvița! Artişti consacraţi şi bucate alese îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să petreacă

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid, la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări”, a comunicat Delgaz Grid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *