Ghilotina se întoarce! Timișorenii care vor rămâne fără telefon și net, trimiși să ceară explicații firmelor de cablu. Află care sunt zonele afectate

cablu 5

Direcția Generală drumuri, poduri, parcaje și rețele de utilități din cadrul Primăriei Timișoara a anunțat că începând de vineri (29.05), de la ora 21, vor continua lucrările de dezafectare a  cablurilor aeriene pe următoarele tronsoane: Bulevardul  Republicii, tronsonul de la strada Paris la strada Jiul; bulevardul Ferdinand I, tronsonul  de la Bulevardul Republicii la Podul Maria; strada Mihai Eminescu, tronsonul de la bulevardul 20 Decembrie 1989 la Bulevardul  Revoluției din 1989; bulevardul C. D. Loga, tronsonul de la bulevardul Michelangelo la Bulevardul Revoluției din 1989 și străzile adiacente.

Cetățenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date sunt rugați să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toți operatorii au fost avertizați în mod repetat asupra obligativității trecerii cablurilor în subteran. „Trebuie să mai precizăm că există canalizații subterane și că toate lucrările de investiții la drumuri, pe care le realizează primăria, cuprind și canalizație subterană pentru cabluri”, au spus reprezentanții municipalității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *