O tânără doctoriță din Timișoara, alături de americani în lupta cu noul coronavirus

larisa liber

Larisa Liber, medic specialist ATI, absolventă a Universității de Medicină „Victor Babeș” Timișoara, promoția 2014, a plecat în SUA, pentru a oferi sprijin autorităților statului Alabama, în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19.

Medicul a absolvit rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara, specialitatea anestezie și terapie intensivă.

„În timpul rezidențiatului, pe o perioadă de doi ani, tânăra doctoriță a avut prilejul de a se perfecționa în Irlanda. În anul 2019 doamna doctor Larisa Liber a devenit medic specialist, și astfel, după câteva luni, s-a ivit oportunitatea de a se angaja, pe perioadă determinată, în cadrul Secției Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Militar Timișoara.

Nu după mult timp de la angajare a venit propunerea de a participa la o misiune internațională, acceptând cu mult interes deoarece consideră că este o buna ocazie pentru a-și lărgi orizontul în domeniul medical”, au transmis reprezentanții Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns