Gheorghiță: Două milioane de doze de vaccin Pfizer în România, în aprilie

Scăpăm de o parte din măsurile RESTRICTIVE | Valeriu Gheorghiță: „Vom intra în această perioadă postpandemică sau de endemie”

Peste două milioane de doze de vaccin de la Pfizer BioNTech vor ajunge în România în luna aprilie, a anunțat, miercuri seara,la Aleph News, coordonatorul campaniei de vaccinare, col.dr. Valeriu Gheorghiță. Acesta afirmă că se va ajunge, la jumătatea lunii aprilie,la 80.000 de români vaccinați pe zi.

Colonelul dr. Valeriu Gheorghiță a declarat, miercuri seara, la emisiunea Marius Tucă Show, de la Aleph News, că săptămâna viitoare România va primi 345.000 de doze de la Pfizer, una dintre cele mai consistente tranșe de până acum.

„Din prima săptămână a lunii aprilie vom primi aproximativ 511.000 de doze săptămânal. În toată luna aprilie vor fi peste 2 milioane de doze”, a spus Gheorghiță.

Vor fi deschise aproximativ 165 de cabinete noi pentru vaccin de la Pfizer, la nivel național, aproximativ 54 doar în București, de săptămâna viitoare.

Gheorghiță a precizat că acest lucru ar însemna aproximativ 3.000 de persoane vaccinate pe zi în București, iar aceste persoane se vor adăuga celor vaccinate la centrele de vaccinare deja existente.

„Din calculele noastre ar trebui să ajungem la jumătatea lunii aprilie la 80.000 de persoane zilnic vaccinate doar cu vaccin de la Pfizer, la care se vor adăuga persoanele care se vor vaccina cu alte tipuri de vaccin”, a mai spus Gheorghiță.

Întrebat câți români vor fi vaccinați la 1 octombrie 2021, Gheorghiță a spus că speră să se ajungă la 9 milioane de persoane cu două doze și 10 milioane cu o singură doză de vaccin. „Este obiectivul meu și al nostru, al tuturor”.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Gheorghiță: Două milioane de doze de vaccin Pfizer în România, în aprilie

  1. Sa Se ducă la 😈 toate vaccinurilesunt  produse in China și Rusia sân la fel semnul fiarei( 6+6+6)18 extracte genomice din retrovirusul HIv care vor pătrunde în nucleul celulei și vor modifica ireversibil genomul.Acest așa zis vacc.contine și alte componente la fel de nocive,nanodiamante ,puncte cuantice,aurmonoatomic,lucifer-aza enzima  care va lăsa tatuajul invizibil ,pe piele,pe frunte,pe mana dreaptă,vizibil prin smartphone,cu care vor demonstra că sânteti vacc.WD2020060606,nanoboti,bioantene,hidrogel substanță inventata de DARPA hidrogel care transformă vectorul ARN in nucleul celulei in urma unui impuls care va fi dat prin rețeaua de internet de noua generație care se instalează acum mai ales noaptea cînd nu avem voie sa ieșiți din case,cei care își fac vaccinul vor fi modificați genetic ,in momentul in care acest impuls va fi dat ,prin noua structură de internet inteligenta artificiala satanică sintetic bazat pe silicon gara ADN -ul original ,secventa de 18 inserări genetice cu structura veninului de vipera studiu chimic sarscov2.Deci actuala pande-epi nu este decât o minciună. L-ați aminte.Nu vindeți sufletul și trupul diavolului

Lasă un răspuns