Gest impresionant într-o comună de lângă Timișoara. Ce fac oamenii pentru o familie greu încercată

casa werth

În 19 mai se dădea alarma la Peciu Nou. Un incendiu mistuitor a cuprins casa uneia dintre ultimele familii de șvabi din localitate. Pompierii au reușit să stingă flăcările și nimeni nu a fost rănit. Dar casa a fost distrusă în totalitate.

CITEȘTE ȘI: Atacul graurilor! Locuitorii unor comune de lângă Timișoara s-au trezit cu casele ciuruite

Locuitorii din Peciu Nou au vrut să le sară în ajutor membrilor familiei Werth și să îi ajute să aibă, din nou, un acoperiș deasupra capului.  S-a lansat mai întâi un anunț pe pagina de Facebook a comunității peciuiene, după care a fost creată o pagină specială: Casă pentru Familia Werth

Aici lumea poate afla amănunte despre situația familiei, despre donațiile făcute, dar se scot la licitație și diverse obiecte, iar banii strânși merg tot pentru rezolvarea celei mai mari probleme: o locuință pentru cei rămași fără casă.

Inițial s-a vorbit despre una de tip modular, dar chiar și pentru un container care să poată fi utilizat ca spațiu de locuit suma necesară este foarte mare.

Banii se strâng însă, încetul cu încetul,  prin generozitatea celor care au înțeles necazul prin care trece familia Werth. Se licitează aranjamente florale, un tort, o bicicletă pentru copii, un inel și tot felul de altfel de lucruri, iar banii obținuți din vânzarea lor se duc în contul destinat familiei.

“În data de 19 mai 2020, un incendiu devastator a mistuit micuța locuință a familiei, greu încercată și în trecut de nenorociri. Au rămas sub cerul liber și la mila rudelor sau a prietenilor. Dar tu poți schimba asta. Ne-am hotărât să ne unim și să oferim un cămin nou familiei Werth. Până astăzi (23.05.2020) am strâns aproape 2.000 euro, dar totuși suntem foarte departe de banii necesari unei locuințe (minim 10-15.000 euro).

Cum poți ajuta?

Donează prin transfer bancar, sau dacă nu, lasă pe acest grup** obiecte la vânzare**, cu **prețuri modice**, iar sumele obținute donează-le către această familie amărâtă. Distribuie și adaugă cât mai mulți prieteni posibili pe acest grup!

Pentru donații directe, la casa numărul 126, pe strada Bisericii, este mereu poarta deschisă.

Cont euro/lei/lire/dolari/etc, titular colega mea de campanie, Sawan Hadina:

# RO97INGB0000999905371122

BIC / SWIFT : INGBROBU”, este mesajul celor care  au inițiat campania de strângere de fonduri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns