Gest frumos al polițiștilor de 1 iunie, la Timișoara: au adus cadouri unor copii cu o poveste de viață mai grea

politisti 1 iunie

Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. E o lume aparte, plină de lumină și armonie. 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copiii. Din pcate sunt și micuți în cazul cărora, în loc ca părinții să se întrebe doar unde să-i ducă și ce să le dăruiască pentru a-i vedea fericiți, viața se dovedește grea. Pentru ei însă, există oameni buni, dornici să-i ajute.

CITEȘTE ȘI: 1 iunie, noua etapă de relaxare a restricțiilor. Măsurile care intră în vigoare astăzi

De Ziua Copilului, polițiștii timișeni au dorit să aducă câteva zâmbete în plus. Astfel, au apelat la Academia Mămicilor din Timișoara pentru a le sugera câțiva copilași pentru care un mic gest ar conta.

„În cel mai scurt timp am găsit o familie din municipiul Timișoara, respectiv o fetiță, de 13 ani și doi băieței, de 9 și 5 ani,care sunt crescuți doar de tată,iar misiunea lui nu e atât de ușoară. Din contribuțiile polițiștilor timișeni am cumpărat hăinuțe, dulciuri, alimente și jucării. Bucuria și entuziasmul copiilor au fost molipsitoare pentru toți cei prezenți. Sperăm că ajutorul nostru a contat, poate nu este suficient, însă a fost din suflet. Fericirea lor este importantă pentru noi. Bucuria și entuziasmul sunt sentimente care ne fac viața mai frumoasă indiferent de vârsta pe care o avem. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş urează tuturor copiilor: La multi ani! O copilărie plină de bucurii!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *