GEST CRIMINAL! Un bărbat şi-a abandonat fiica însărcinată în maşina distrusă în urma unui accident

masina rasturnata 2

Halal tată… În urma unui accident rutier produs în vestul ţării, cel care l-a provocat a fugit de la locul evenimentului, deși fiica sa, însărcinată, rămăsese captivă în mașina transformată într-un morman de fiare.

Poliția Municipiului Petroșani a sesizată cu privire la faptul că, pe strada Independenței din localitate, un autoturism de teren a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar o pasageră a fost rănită.

Echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat a identificat victima, o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Petroșani. Aceasta a fost transportată la U.P.U. Petroșani pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se că a fost rănită.

De asemenea, polițiștii au demarat cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier și a identificării conducătorului auto, care a părăsit locul faptei fără încuviințarea oamenilor legii.

În urma cercetărilor, agenţii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de 67 de ani, tatăl tinerei rănite în urma evenimentului rutier, care nu poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis a unui autoturism, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *