Gazon nou, presărat cu tei, ienuperi, tuia şi alţi arbuşti. Aflați în ce stațiune din vestul țării prinde contur un minunat colț de verdeață

moneasa

Un parlamentar social-democrat a afirmat, recent, că executivul a alocat suma necesară pentru refacerea Parcului din staţiunea Moneasa, una dintre marile atracţii locale distruse de furtuna devastatoare din 17 septembrie 2017, relatează newsar.ro.

„Am fost fericit să văd duminică, chiar de zilele staţiunii, cum un minunat colţ de verdeaţă prinde din nou contur spre satisfacţia localnicilor şi a numeroşilor turişti care iubesc Moneasa.

Citeşte şi: O clinică modernă din Szeged oferă bănăţenilor servicii medicale complexe. Cum vă puteţi programa în limba română

Întreaga investiţie s-a ridicat la aproximativ 900.000 de lei şi a fost realizată în mare parte din fonduri guvernamentale, în urma solicitărilor formulate de administraţia locală. Parcul, locul preferat de promenadă al turiştilor este astfel redat vizitatorilor într-o formă estetică adusă la gustul zilei.

Vorbim despre un gazon ce se întinde pe o suprafață de 1.800 metri pătrați, presărată cu tei, ienuperi, tuia şi alţi arbuşti. De asemenea, sunt alocate fonduri pentru reabilitarea drumului Bârsa-Moneasa.
Un aspect foarte important, necesar a fi amintit, este că staţiunea a fost inclusă în Masterplanul pentru Turism iar în prezent Primăria Moneasa lucrează la elaborarea a două proiecte majore pe această linie”, spune deputatul PSD Arad Florin Tripa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *