Anca Todoni, dublă campioană naţională!

Anca Todoni Paul Tetileanu

La o lună după ce a câştigat selecţia naţională şi a devenit numărul unu în lotul României pentru Campionatul European rezervat categoriei de vârstă 14 ani, Anca Todoni a devenit dublă campioană a ţării noastre!

Jucătoarea de tenis de câmp legitimată la CSM Timişoara s-a impus fără nici un set pierdut în proba de simplu a competiţiei de la Cluj-Napoca.

Ea le-a eliminat, în ordine, pe Sofia Ciobica (Sport 4 Fun Timişoara), scor 6-0, 6-2, Patricia Goina (CS Sănătatea Oradea), scor 6-0, 6-0, Maria Mester (CS Marc Tenis), scor 6-3, 6-3, Alessia Popescu (Dinamo Bucureşti), scor 6-1, 6-1, şi Briana Szabo (CS Winners TC), scor 6-0, 6-3.

La dublu, Anca Todoni a făcut pereche cu Floriana Popovici, de la CSM Oradea. Cele două au avut primul tur liber, iar apoi au depăşit, în ordine, cuplurile Maria Ciubotaru (CSM Focşani) / Briana Dan (TC Venus Brăila), scor 6-3, 2-6, 10-2, Daniela Bureanu (CSM Reşiţa) / Alexia Puiac (CS Marc Tenis), scor 6-2, 6-3, şi Alessia Popescu (Dinamo Bucureşti) / Briana Szabo (CS Winners TC), scor 6-0, 6-2.

„În proba de simplu, cel mai greu meci a fost în sferturile de finală, în rest a câştigat destul de categoric. Anca se află pe un drum bun, este prima în echipa României pentru Campionatul European. Selecţia naţională a fost mai puternică, dar acest concurs este mai important. Acum este plecată la Bucureşti la un puternic turneu internaţional”, ne-a declarat Paul Tetileanu, antrenorul tinerei jucătoare de tenis de la CSM Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *