O clinică modernă din Szeged oferă bănăţenilor servicii medicale complexe. Cum vă puteţi programa în limba română

Clinica privată Marron Clinics din Szeged oferă românilor suferinzi servicii medicale complexe, chirurgie de o zi şi posibilităţi diagnostice complete.

Cei care doresc să beneficieze de un act medical prompt şi de calitate îşi pot face programare la asistenta şefă a clinicii, care este de naţionalitate română, apelând numărul de telefon: 0036/305 055 475.

Despre Marron Clinics din Szeged puteţi afla mai multe accesând site-ul www.drmarron.hu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 Răspunsuri “O clinică modernă din Szeged oferă bănăţenilor servicii medicale complexe. Cum vă puteţi programa în limba română

 1. Buna ziua ! Sotul meu a fost diagnosticat cu Carcinom scuamos nediferentiat nekeratinizat de rinofaringe. A facur radioterapie si chimioterapie dar fara nici un rezultat. Daca vin la clinica ne puteti ajuta ? Va multumesc !

 2. Bună ziua am vorbit cu un domn doctor și la dumneavoastră la szegd se face boala barda entuziasm la Piatra rinichi

 3. Nu veti primi raspunsuri la intrebari de la redactie. Daca vreti raspunsuri trebuie sa sunati la nr de telefon di articol…cele bune si multa sanatate la toata lumea..

 4. # Sabou D. : în niciun caz, operație !!! La fel, mi s-a spus și mie ( acum, 35 ani ) ! Nu m-am operat și, n-am probleme ; e mult de povestit .

 5. Buna ziua, fata mea are hernie de disc si medicii i-au spus ca trebuie operata. As vrea sa stiu daca este posibil sa facem operatia la clinica dvs.si cat costa? Multumesc, o zi buna.

 6. Dragi cititori, daca vreti raspunsuri sunati la numarul publicat, nimeni nu va va raspunde aici, in sectiunea de comentarii. Va doresc multa sanatate.

 7. Ma numesc Buzatu Aurelia diagnostic -carcinom mamar dept cT1b .am toate analizele ,sunt programata pt operatie dar as vrea sa stiu daca la spitalul dv exista posibilitatea sa fiu operata si cat costa o asemenea operatie ? Sectorectomie mamara si recomandarile ulterioare

 8. Buna ziua.As dori sa vin la dumneavoastra la clinica deoarece am un nodul foarte mare la un san.M-ar interesa cat costa analizele si consultatia, si care este procedura pentru a putea ajunge la clinica dumneavoastra.

  Multumesc

 9. Buna ziua. Ma numesc Ghenea Simona si as vrea sa fac o investigatie pt tatal meu care a fost diagnosticat prim MEG cu boala de neuron motor (sla). Va rog sa.mi transmiteti daca exista vre.un tratament sau ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Trebuie sa vin la clinica dumneavoastra pt un nou control? Astept raspuns. Va multumesc.

Lasă un răspuns