Furtuna nu mai contează, primarul Robu boxează

Primarul Nicolae Robu este foarte nemulţumit de ajutorul de stat primit de municipiul Timişoara. Deşi cheltuielile estimate doar pentru reabilitarea acoperişurilor şcolilor din urbe sunt de 20 de milioane de lei, municipalitatea a primit doar puţin peste două milioane de lei. Suma i se pare ridicolă lui Robu, mai cu seamă că o serie de alte localităţi din judeţ, unde furtuna nu a făcut atâtea ravagii, au primit bani mai mulţi.

„Eu doresc ca toţi să fie trataţi la fel, nu unii cu o unitate de măsură, şi alţii, cu altă unitate. Stricăciunile din Timişoara sunt la alt nivel decât în alte părţi, dar observ că avem parte de o discriminare negativă, aşa cum se întâmplă şi la fotbal. Nouă ne spune Consiliul concurenţei că este ajutor de stat, în timp ce alţii dau bani într-o veselie”, a declarat Robu, care ameninţă cu veleităţile de pugilist: „Nu am vrut până acum să fiu boxer, dar ştiu să fiu. Nu acuz pe nimeni, dar sunt semne de întrebare”.

Primarul este optimist că, în trei-patru zile, iluminatul stradal va reveni la starea de dinainte de furtună, pentru că nu se poate totuşi vorbi de o normalitate, în condiţiile în care nici înainte Timişoara nu se putea făli cu un iluminat acceptabil. Vor mai exista, însă, câteva zone unde problemele se vor remedia de-abia după câteva săptămâni, din cauza stâlpilor căzuţi.

În ceea ce priveşte destinaţia arborilor căzuţi, Robu a anunţat că o parte dintre aceştia vor reveni cazurilor sociale care folosesc lemne pentru încălzire, iar restul vor fi vânduţi la licitaţie. Cu banii obţinuţi se vor cumpăra puieţi pentru replantări, astfel încât Timişoara va arăta mai bine din acest punct de vedere, ca în refrenul cu podul care va fi mai falnic şi mai frumos, după cum chiar Nicolae Robu a precizat.

Şi tot primarul a dat asigurări că investiţiile nu vor fi afectate din cauza furtunii, întrucât municipalitatea va solicita un credit, rata actuală de îndatorare permiţând aşa ceva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Furtuna nu mai contează, primarul Robu boxează

  1. Banii s-au dat pe criterii etilice și politice. E defapt o pârghie prin care PSD încearcă sa câștige in lupta cu PNL intr-o zona unde Comuniștii și neamurile lor nu sunt binevenite.

  2. Robu este un penibil, se lamenteaza pentru cativa lei. Mai bine sa foloseasca fondurile primariei cu cap si sa nu arunce bani pe proiecte aiurea. Ar face bine sa raspunda pentru moartea tanarului de la intrarea in Timisoara. Poarta de intrare in oras veche de pe timpul lui Ceausescu era mai rezistenta si cu cap facuta ( lasa sa treaca vantul prin ea) pe cand cea de 56 000 euro comandata de Robu a omorat un tanar.

Lasă un răspuns