Furt între români, în Spania. Principalul suspect, prins la graniţă

Un bărbat care a comis un jaf în Spania a încercat să intre în România, cu banii şi bunurile furate. Poliţiştii de la Serviciul de combatere a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere din ITPF Timişoara au fost anunţaţi de un român care locuieşte în Spania că locuinţa sa a fost spartă de un anume Simion P., care i-a furat 5.000 de euro, mai multe bijuterii, produse cosmetice şi îmbrăcăminte.

Poliţiştii au dat alerta, iar la intrarea în ţară a acestuia, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a efectuat un control amănunţit.

Vrei ca iPhone-ul tău să nu mai consume atât de mult „net”? Iată ce trebuie să faci

Astfel, oamenii legii au găsit 5.000 de euro, patru inele, o brăţară, un colier, un ceas de damă, o pereche de cercei, toate confecţionate din aur, precum şi două parfumuri de marcă, un portofel, o geantă din piele şi o cutie pentru bijuterii.

Hoţul se pare că a plecat din locuinţa jefuită şi cu 15 chitanţe şi foi de transfer bancar, dar şi cu un album de fotografii. Toate au fost reclamate ca fiind furate. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns