Furt între români, în Spania. Principalul suspect, prins la graniţă

Un bărbat care a comis un jaf în Spania a încercat să intre în România, cu banii şi bunurile furate. Poliţiştii de la Serviciul de combatere a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere din ITPF Timişoara au fost anunţaţi de un român care locuieşte în Spania că locuinţa sa a fost spartă de un anume Simion P., care i-a furat 5.000 de euro, mai multe bijuterii, produse cosmetice şi îmbrăcăminte.

Poliţiştii au dat alerta, iar la intrarea în ţară a acestuia, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a efectuat un control amănunţit.

Vrei ca iPhone-ul tău să nu mai consume atât de mult „net”? Iată ce trebuie să faci

Astfel, oamenii legii au găsit 5.000 de euro, patru inele, o brăţară, un colier, un ceas de damă, o pereche de cercei, toate confecţionate din aur, precum şi două parfumuri de marcă, un portofel, o geantă din piele şi o cutie pentru bijuterii.

Hoţul se pare că a plecat din locuinţa jefuită şi cu 15 chitanţe şi foi de transfer bancar, dar şi cu un album de fotografii. Toate au fost reclamate ca fiind furate. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.