Funcționarii primăriei au mutat Timișoara în județul Neamț

cifre

Consiliul Local Timișoara se va întruni astăzi, la ora 16, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi nu se află cine știe ce puncte speciale – acordarea unor titluri de cetățeni de onoare, aprobarea contului de execuție bugetară la 31 decembrie 2016 al Municipiului Timișoara, aprobarea listei cu beneficiarii de terenuri gratuite pentru construirea de case și neexercitarea dreptului de preemțiune la vânzarea unor spații din zonele istorice.

Ne-am oprit asupra celui legat de contul de execuție a bugetului local la sfârșitul anului trecut și am avut parte de o mică surpriză. Desigur că simplul cetățean nu înțelege mare lucru din această cifrăraie, dar la anexele 1 și 4 atașate la proiect și afișate pe pagina de internet a Primăriei Timișoara figurează (după cum se vede și în imagini), la loc de cinste, formula „județul Neamț”.

E drept că nu trebuie să te pricepi la geografie ca să faci niște socoteli la buget, dar ar fi de așteptat ca funcționarii care se ocupă de așa ceva să știe măcar în ce județ trăiesc. Cel mai probabil, formularele au fost copiate după unele provenite din județul Neamț, dar puțină băgare de seamă la redactare nu ar fi avut cum să strice.

Chiar dacă ne-am dori cu toții să lucrăm nemțește, e greu de crezut că la acest tip de „Neamț” se gândea cineva…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns