FOTO! Poliţiştii rutieri au păzit două ore o gură de canal din centrul Timişoarei. A meritat!

Două ore au stat poliţiştii rutieri, joi, să păzească o gură de canal descoperită în carosabilul de pe bulevardul Revoluţiei 1989, vizavi de sediul BNR. Capacul a căzut înăuntru, iar gaura imensă ar fi pus în pericol viaţa participanţilor la trafic.

Prin urmare, un echipaj de la poliţia rutieră s-a postat în faţa gurii de canal şi a rămas pe poziţie nu mai puţin de două ore, până la mobilizarea echipei unei firme de telefonie, în administrarea căreia se află reţeaua subterană respectivă.

Reprezentanţii companiei au adus un alt capac, însă nu se ştie cât va rezista acesta, ţinându-se cont de faptul că nu ar fi fost asigurat corespunzător…

capac canal

Până una-alta, este de apreciat atitudinea poliţiştilor de la Circulaţie, care au dat dovadă de responsabilitate şi au reuşit să prevină accidente ce păreau iminente.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “FOTO! Poliţiştii rutieri au păzit două ore o gură de canal din centrul Timişoarei. A meritat!

  1. E de apreciat ca au stat acolo pana s-a rezolvat problema.Cate cazuri nu au fost,unele le-am vazut la televizor,cand politistii trecerea pe langa diverse gropi ca si cand era ceva firesc sau,in cel mai fericit caz,dadeau un telefon din mers sa vina cineva sa vada ce s-a intamplat.oamenii astia macar au oprit si au ramas acolo pana s-au asigurat ca e totul in regula.Cum e aglomeratie in oras si unii circula cu viteza,ar fi fost foarte usor ca un sofer neatent sa cada in capcana!

Lasă un răspuns