FOTO! Este INCREDIBIL cum a parcat un şofer în buricul Timişoarei

Nu este o noutate faptul că locurile de parcare din zona centrală a Timişoarei sunt o problemă aproape imposibil de rezolvat, cu care ne confruntăm zi de zi.

Ne-am obişnuit şi, cei mai mulţi dintre noi, pierdem minute bune până să găsim un loc în care ne putem lăsa maşina legal şi fără să-i încurcăm pe ceilalţi colegi de trafic, şoferi, biciclişti sau pietoni.

Sunt însă, din nefericire, tot mai numeroşi cei pentru care legea e degeaba, iar de bun-simţ nici nu mai încape vorbă.

Imaginea de mai sus ne scuteşte de orice alte comentarii…

Foto: Facebook Info Trafic jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “FOTO! Este INCREDIBIL cum a parcat un şofer în buricul Timişoarei

  1. Din cate se vede a dat dovada MeHEE de putin „bun simt” nu a blocat intreg trotuarul pietonii pot circula. In schimb alti cocalari isi lasa cazanele pana in zidul cladirilor determinand pietonii sa circule pe carosabil. A se vedea cum si onor politaii de la sectia din calea Sagului parcheaza masinile pe banda de viraj dreapta. Or fi ei mai presus de lege??

  2. Ai ce i-as mai da….sa o tina minte cat o trai el, ca in timisoara te parchezi CALUMEA! Nu ca la mata la severin boule! Du-te de unde ai venit si lasa-ne cu aerele tale de bashinos imputit, du-te-ar dreq de unde ai venit si cu datorii!

    1. Bai fără nume , nu inteleg dc esti asa frustrat tu cu oltenii? .. si aia din HD si AR si CS fac același lucru .. sa nu vorbim de timișorenii noștri cum parchează ..!! In loc sa dai dovada ca esti un analfabet obosit ,du-te si vorbește cu Robu sa amenajeze locuri de parcare ! Daca tot vrei sa fac ceva notabil

  3. Nu e „INCREDIBIL cum a parcat un şofer în buricul Timişoarei” … incredibil e ca „buricul Timişoarei” a ajuns sat fara ciini … iar politia doarme „in papucii statului”.

  4. Ma fratilor,ne place sa ne frecam la piciorul de lemn si sa ne vaicarim ca nu ne trece dar nu vedem padurea de copaci…In loc sa facem poze si sa-i excitam pe unii si pe altii,ce grozavii vedem,NICI IN RUPTUL CAPULUI NU PRICEPEM ca in loc de toate aburerile si comentariile sterile si fara nici un folos,ne consumam energia ca fraierii,in loc sa sunam la 968 si sa-l arda pe NESIMTIT indiferent ce e si de unde mama dracului este ! Hm,greu ?

  5. Regret sincer ca m-am născut în Timișoara. Când văd cum uni din bănățeni mei sunt jegoși. Sunt bănățean din tata-n fiu și din bunic în străbunicii. Dar noi bănățeni suntem cei mai rai oameni și fără suflet. Regret enorm ce îmi văd ochii despre alți semeni de ai noștri.

  6. Orice articol care contrariaza conduce la jigniri. Fara nici un rost. Acest cetatean a parcat asa pentru simplu motiv ca nu ii pasa de amenda. Stiti de ce nu ii pasa ? Pentru ca nu o plateste ! Face parte din categoria acelora care „au pe cineva” si nu trebuie sa fie chiar seful politiei. Si un parlit de sefulet, sa fie………….Daca acesti politisti platiti din taxele si impozitele pe care noi le achitam si-ar face datoria fata de TOTI nu fata de unii „muma” si fata de altii „ciuma” va asigur ca ar fi altfel. Dar acesti nenorociti de politisti sunt din pacate numai pe jumatate politisti, cealalta parte reprezinta infractorii in toata regula.

  7. Ajunge sa privesti numarul de inmatriculare al masinii ca sa iti dai seama ca e vorba de o vinitura din Oltenistan judetul celor handicapati mintal… M (intal) H ( handicap)… !!

Lasă un răspuns