FOTO! Este, probabil, imaginea anului în România

Aceasta imagine poate candida, cu mari şanse de a câştiga, la titlul de fotografia anului. Jurnalistul Rareş Bogdan a făcut publică imaginea care te lasă pur şi simplu fără grai.

Un om al străzii beat şi adormit este luat în braţe şi pupat de copilul său.

„<Foto din orașul meu>, FELICITĂRI lui Octav Drăgan care a surprins ieri instantaneul. Recunosc ca sunt om și mi-au dat lacrimile….. CUTREMURĂTOARE IMAGINE. Fără cuvinte. Fotografie făcută ieri în Gara de Nord din București. Un copilaş își pupă tatăl homeless și mort de beat. O imagine din România care a trimis în Parlament o gașcă de incompetenți și impertinenți care au decis, mai nou, să își dubleze tot lor salariile. Asta e România pe care eu o iubesc în fiecare zi. O Românie pe care o va iubi din instinct sau de nevoie si băiețelul ăsta când va deveni adult, așa cum își iubește acum tatăl… spune și super-reporterul Realitatea, Bogdan Muzgoci”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “FOTO! Este, probabil, imaginea anului în România

  1. Fotografia anului sau unul din Tatii Betivi Ratati din Romania si din lumea asta.Nu e nimic nou sub soare – o alta drama,din pacate copiii sufera si sunt mutilati psihic .Am trecut si eu prin multe cu acest viciu ca si copil – iarna,noapte ,ger si eu cu fratele meu si mama mea am fost scosi afara din casa fiindca tatal meu asa a vrut.Era prin 1975.Am vazut ce poate sa faca alcoolul intr-o familie-distruge tot ce e curat,inocent,sanatos si moral.Sper ca fotograful nu vrea sa castige un Premiu pe spatele acestei Drame surprinse de performantul sau aparat Foto.Chemati Politia si Protectia copiluiui – asa ati facut d-le Fotograf?

  2. Si eu am crescut cu un tata vitreg betiv si am suferit mult si eu si mama la varsta de 16 ani in timp ce ai aplica o ‘CORECTIE „mamei l-am zapacit cu o coada de matura a plecat si nu ami venit a-m auzit ca a murit la parintii lui de atunci nu pot sa suport violenta in familie ce baut ce sa spun nu depind de bautura si nu simt nevoia sa beau beau ca si orice persoana responsabila nu fac exces

  3. Asa a ajuns tara asta din cauza unor hoti si jefuitori de neam.Saraci lipiti!Si o tampita cheama politia si proectia copilului.

  4. Din pacate societatea capitalista considera ca este ceva normal sa existe cersetori si oameni ai strazii. In aceasta privinta omenirea nu a evoluat de loc de peste 4000 de ani. Despre asemenea oameni se mentioneaza si in Biblie. Oamenii politici ar trebui sa dea o solutie sa rezolve aceasta situatie. Cred ca se poate. Trebuie vointa politica.

Lasă un răspuns