Foto! Alegeri cu poliție și bodyguarzi la PNL Timișoara

Lupte crâncene în PNL Timiș

Scandal uriaș la alegerile de la PNL Timișoara între susținătorii celor doi candidați la șefia organizației: Raul Ambruș și Cosmin Tabără. Lucrurile au degenerat într-o asemenea manieră încât a fost chemată chiar și poliția.

De la bun început, a stârnit iertare faptul că a fost angajată o firmă de pază, lucru interpretat ca o manevră diversionistă de către susținătorii unuia dintre candidați. Aceștia au chemat poliția și de aici s-a pierdut controlul. Au fost lansate acuzații din partea echipei lui Ambruș cum că au fost scoși de pe listă 150 de delegați care nu ar fi avut adresa în Timișoara.

În această situație, Alin Nica, președintele interimar al PNL Timiș, a anunțat anularea alegerilor, însă mulți dintre cei prezenți au refuzat să plece, rămânând în sală și cerând să se facă alegeri.

Pe scena de la Filarmonica Banatul s-au aflat deputatul Claudiu Chira și consilierul județean Liviu Cocean, care au anunțat că alegerile pot continua. Tensiunea a atins cote maxime și deznodământul este imprevizibil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Foto! Alegeri cu poliție și bodyguarzi la PNL Timișoara

  1. romanica si cetele ei de politruci facuti sefi la apelul bocancilor se certa fiind paziti de niste ”intelectuali”cu ceafa rasă 

  2. bRAVOOO cIMISOARA ii meriti pe deplin si viceversa , peneleul lu peste , new generation , niste luzări și scapatati 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *