FOTO! Accident grav pe autostrada A1. Un şofer a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât din maşină. Ce a urmat e desprins parcă din filmele de groază

Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 23, pe autostrada A1. Şoferul unui Renault înmatriculat în Franța, care circula dinspre Nădlac spre Arad, la aproximativ trei km de la intrarea în țară, a oprit pe banda de refugiu și s-a dat jos din autoturism.

Gest necugetat, căci în momentul imediat următor a fost lovit în plin și târât câțiva metri de către o autoutilitară marca Mercedes.

În urma impactului, bărbatul 34 de ani a suferit multiple fracturi, fiind transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Arad.

Circulația pe sensul de mers spre Arad al autostrăzii a fost restricționată pe o singură bandă timp de două ore, pentru ca poliția rutieră să poată executa în siguranță măsurătorile specifice.

Sursa: arq.ro

5 Comments
Ion 20/04/2017
Timpul mediu de supraviețuire pe banda de urgentă pe timp de noapte este de 30 minute.
faranume 19/04/2017
Tocmai de aceea BANDA DE URGENTA este pentru...URGENTE, nu sa se dea tot dobitocul jos din masina si sa creeze catastrofe cu zeci de masini. Acum a fost noroc ca au fost doar doua implicate...