Acte de generozitate pentru o femeie necăjită şi un băieţel de zece ani, operat de anevrism cerebral

ghiroda veche

O femeie necăjită, care se întreţine singură doar din simbolica pensie de handicap, şi un băieţel de zece ani, operat recent de anevrism cerebral şi încă suferind, ambii din Parohia ortodoxă Ghiroda Veche, au fost beneficiarii unor acţiuni de binefacere prin intermediul căreia au reuşit să întâmpine Sărbătorile Pascale din acest an cu nădejdea într-un „mai bine” aşezat sub pecetea generozităţii şi a fraternităţii.

Cu binecuvântarea ÎPS Ioan, Mitropolitul Banatului, părintele paroh Caius Andraşoni împreună cu preotul slujitor Cristea I. Ciprian şi cu membrii consiliului parohial au venit în ajutorul Mariei Magdalena Vuia, diagnosticată clinic cu focomilie antebraţ bilateral.

Aceasta locuieşte singură şi are pensia de handicap drept unică sursă de venit, ceea ce o face să întâmpine mari dificultăţi mai cu seamă pe vreme răcoroasă, când este nevoită să se încălzească doar cu lemne, prea scumpe pentru bugetul ei şi imposibil de manevrat.

În consecinţă, reprezentanţii parohiei din Ghiroda Veche au făcut toate demersurile necesare întocmirii unui proiect de extindere pentru reţeaua de gaz şi a reţelei de alimentare cu apă la casa femeii, iar o firmă privată s-a oferit să-i procure toate materialele şi o centrală termică.

generozitate

În acelaşi context, comunitatea ortodoxă din zonă a venit în sprijinul micului Andrei Dragomir, care are nevoie de bani pentru a se deplasa pentru controlul periodic în Germania, la clinica unde a fost operat în luna decembrie a anului trecut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *