Fotbalistul timişean Sergiu Popovici va juca la Murcia

popovici

Fotbalistul timişean Sergiu Popovici (28 de ani), ultima dată la SSU Politehnica, a semnat cu o echipă de tradiţie din fotbalul spaniol. Acesta va evolua în următorul sezon la Murcia, în eşalonul al treilea.

CITEȘTE ȘI: Aproximativ 170 de absolvenți de clasa a VIII-a din Timiș, promoția actuală, nu au fost înscriși în clasa a IX-a

„Ştiu că Real Murcia este un club mare în Spania şi îmi place mult că sunt aici. Vreau să mulţumesc oamenilor din acest club care mi-au dat oportunitatea de a juca aici. Vreau să joc bine şi să îmi ajut colegii şi echipa să câştige”, a declarat Sergiu Popovici, aflat la prima experienţă în străinătate.

CITEȘTE ȘI:Politehnica Centenar”, turneu de fotbal pentru copii

Jucătorul născut la Făget a semnat cu Murcia din postura de jucător liber de contract, el despărţindu-se de SSU Politehnica Timişoara la sfârşitul sezonului trecut. La gruparea alb-violetă el sosise în februarie 2020. Celelalte echipe din cariera lui Popovici sunt Flacăra Făget, Voinţa Sibiu, Academica Argeş, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Dinamo Bucureşti şi AFC Hermannstadt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *