„Politehnica Centenar”, turneu de fotbal pentru copii

În perioada 3-5 septembrie, Timișoara se va transforma într-o uriaşă pepinieră dedicată fotbalului. Aproape o sută de echipe juvenile se vor întrece pe terenuri aflate în capitala Banatului. La competiţii vor lua parte nouă generaţii diferite, de la puşti născuţi în anul 2015, care încep se înveţe tainele sportului-rege, până la juni care au împlinit sau vor împlini 14 ani în 2021 şi intră în linie dreaptă pentru pregătirea carierei mult visate.

CITEȘTE ȘI: Valeriu Gheorghiţă avertizează: „Tinerii, adolescenţii şi copiii sunt mai expuşi îmbolnăvirii cu varianta Delta”

Nu vor lipsi nici invitaţii de marcă de peste graniţă. Oaspeții din străinătate vor fi Steaua Roşie Belgrad, Vojvodina Novi Sad, FK Cukaricki (Serbia), Academia Goran Pandev (Macedonia de Nord) şi FC National Sofia (Bulgaria). Dintre cluburile participante din ţară, pe lângă Politehnica Timişoara se regăsesc centre de tradiţie, precum CFR Cluj, FCSB, UTA, Atletico Arad, CSM Reşiţa, LPS Banatul, Kids Tâmpa Braşov, „U” Cluj, Ripensia Timişoara, Unirea Alba Iulia, Academia Gică Popescu şi Academia Răzvan Raţ. Arenele și bazele sportive care îi aşteaptă pe copii sunt „Dan Păltinişanu”, Ştiinţa, Baza 2 Politehnica, „Adrian Stoicov”, Electrica, Auto (cartierul Freidorf), Alborz („Lajos”) şi LPS Banatul.

„Este un eveniment care face parte din manifestările dedicate centenarului clubului. Intră în strategia noastră de dezvoltare a centrului nostru de juniori, a sportului juvenil în general, dar şi de promovare a Politehnicii. E un turneu foarte important pentru Timişoara şi e unul de o amploare deosebită. Vor fi nouă grupe de vârstă, aproape o sută de echipe, multe dintre ele cluburi renumite din ţară şi străinătate, şi poate vor fi două mii de copii participanţi. Cu toţii vor fi binevenţi în oraşul nostru”, a declarat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii Timişoara.

Logistica va fi asigurată de Universitatea Politehnica Timişoara, în colaborare cu Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns