Fost magistrat timișorean, condamnat la muncă în folosul comunităţii, în dosarul traficului de minore

Aurelian Tomus

Aurelian Nicolae Tomuș, fost magistrat la Judecătoria Timișoara, a fost condamnat la doi ani cu suspendare și executarea unei munci neremunerate, în folosul comunității, timp de 60 de zile, la una dintre societățile din subordinea primăriei (Horticola sau Piete).

Totodată, fostul judecător a fost obligat la plata sumei de 1.500 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Aurelian Tomuș a solicitat disjungerea cauzei și a beneficiat de o procedură simplificată față de ceilalți 16 inculpați din același dosar, al căror proces nu s-a încheiat încă. Sentința nu este definitvă, ea putând fi atacată la instanța superioară.

Reamintim, fostul magistrat a fost judecat pentru șantaj și folosirea serviciilor unei persoane exploatate, în mult-discutatul dosar al traficanților de minore, racolate și plasate la diverse persoane din Timișoara. Printre aceștia se află polițiști, medici, avocați și alte persoane cunoscute în municipiu.

Potrivit anchetatorilor, liderul rețelei a fost Paul Mînzu, un controversat personaj din urbea de pe Bega.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Fost magistrat timișorean, condamnat la muncă în folosul comunităţii, în dosarul traficului de minore

  1. Acest pedofil trebuia trimis la puscarie pe 20 de ani, dar în România pedofilii nu sunt considerați periculoși Rușine sa ți fie Tomuş, cel mai bine pentru societate este sa te retragi în munti sa ne scutești de prezența ta prin lume ca pangaresti tot ceea ce atingi

  2. Acest pedofil trebuia trimis la puscarie pe 20 de ani, dar în România pedofilii nu sunt considerați periculoși Rușine sa ți fie Tomuş, cel mai bine pentru societate este sa te retragi în munti sa ne scutești de prezența ta prin lume ca pangaresti tot ceea ce atingi și ne faci sila cu prezenta ta

Lasă un răspuns