Este cea mai mare escrocherie a secolului! Cu toții am picat în plasa ei! (VIDEO)

apa minerala

Acesta este unul dintre cele mai interesante și palpitante scurt metraje realizate în stilul documentarelor. Acest videoclip prezintă povestea din spatele apei îmbuteliate. Acest clip are menirea să arate cât de nesănătoasă este apa îmbuteliată, câte dezavantaje are în comparație cu cea de la chiuvetă, cât de scumpă este și cum reușesc totuși marii comercianți să vândă așa cantități emorme de apă.

Videoclipul demască modul în care producătorii distrug mediul înconjurător prin tot ceea ce înseamnă producție de apă îmbuteliată, totuți ei mint că apa lor este cel mai ecologic produs.

Videoclipul începe apoi prezentarea minunatului ciclu de producere a apei îmbuteliate. Totul începe cu extracția petrolului și producerea ambalajului. Aici sunt surprinse în detaliu costurile de producție la nivel energetic. Este extraordinar câte lucruri puteam face cu energia consumată în această etapă.

Mai departe este prezentată modalitatea în care aceste sticle de apă consumate ajung în gropile de deșeuri și știm cu toții cât de greu se descompune plasticul, poluând astfel enorm mediul înconjurător. De asemenea este făcut public modul deficitar în care se întâmplă procesul de reciclare. Toate acestea și multe alte lucruri interesante le puteți urmări în acest clip. Veți rămâne uimit de câte lucruri negative sunt ascunse de noi zilnic de către acești magnați ce patronează fabricile de producție de apă îmbuteliată.

https://www.youtube.com/watch?v=rKE0G70LFYM

Sursa: perfect-ask.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *