A fost găsită o a treia victimă dintre cele patru căzute cu maşina în Dunăre

Dunărea a scos la mal o a treia persoană dintre cele patru căzute sâmbătă, 7 octombrie, lângă Coronini. De această dată, a ieşit la suprafaţă Bebe Jurji, 23 de ani, fiul cel mai mare al familiei Jurji.

Potrivit infocs.ro, cadavrul a fost găsit luni pe malul sârbesc, în apropiere de Porțile de Fier. Ca și prima dată, autoritățile sârbești au trimis la Poliția Fluvială Moldova Nouă fotografii cu cadavrul găsit iar recunoașterea a fot făcută de către fratele victimei.

Vă reamintim că sâmbătă, 7 octombrie, la câțiva km de Coronini, pe DN57, a avut loc un grav accident de circulație. Un autoturism în care se aflau cinci persoane, într-o curbă deosebit de periculoasă, a plonjat în apele Dunării într-o zonă cu curenți foarte puternici și apă foarte adâncă. Singurul care a reușit să se salveze din mașina care s-a scufundat a fost șoferul.

Mașina a fost scoasă duminică din apă cu ajutorul scafandrilor, dar ocupanții au fost luați de ape. Săptămâna trecută au fost găsite Vandana Jurji şi fetiţa de 3 anişori, iar astăzi – Bebe Jurji. A mai rămas de găsit doar Bănuţ Jurji, capul familiei, a informat infocs.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns