Domnule primar, nu mai dormiţi! Deschideţi toate benzile la pasajul Popa Şapcă!

Nicolae Robu a fost în mare vervă la conferinţa de presă de vinerea trecută. A trecut cu uşurinţă de la un subiect la altul, deşi tematica complexă reclama stări de spirit diferite: de la decesul unui coleg, la nemulţumiri din judeţ, şi de la realizări administrative la ironii şi poante.

Una dintre glumele primarului merită a fi reprodusă, mai ales că ea are de-a face cu un obiectiv îndelung aşteptat de timişoreni, e vorba de deschiderea pasajului Popa Şapcă, petrecută cu câteva ore înaintea conferinţei de presă.

În mod foarte curios, Robu, căruia îi plăcea să fie filmat şi pozat la fiecare groapă astupată, a ales să facă deschiderea într-o mare discreţie, invitând un singur jurnalist la mult-aştepatul eveniment, la o oră extrem de matinală, respectiv 7.30. Evident, jurnaliştii au rămas neplăcut surprinşi de gestul primarului şi l-au întrebat ce-i cu atitudinea asta discriminatorie.

Foarte relaxat, Robu a spus că nu e vorba de nici o discriminare, iar prezenţa respectivului jurnalist la pasajul Popa Şapcă, la ora 7.30, a fost absolut întâmplătoare. Ca să fie şi mai convingător, Robu a precizat că jurnalistul a venit acolo pentru că nu putea dormi şi era curios să vadă ce mai e pe la pasajul Popa Şapcă!

Ca jurnalist, ar trebui, poate, să nu fiu convins de explicaţia lui Robu şi să simt o doză de frustrare. Ar fi însă o mare greşeală, aşa că o să iau spusele edilului-şef ca pe un mesaj pe care îl pot exploata mai departe.

De aceea, când nu voi avea somn în următoarele nopţi, mă voi deplasa la pasajul Popa Şapcă, aşa, doar ca să văd ce mai e pe acolo. Şi, cine ştie, poate am norocul şi vine şi primarul, ca să deschidă şi celelalte benzi…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Domnule primar, nu mai dormiţi! Deschideţi toate benzile la pasajul Popa Şapcă!

 1. Acum o saptamana primarul afirma ca pentru pasajul Jiul mai sunt necesare 5-7 zile fara ploi pentru a se deschide circulatia pe cele 5 benzi. Maine ar fi termenul celor 7 zile, si atentie doar zile lucratoare in care nu a fost strop de ploaie! Se va deschide circulatia? Mai mult ca sigur nu, doar marele sef intotdeauna isi atribuie o rezerva, in cazul de fata afirmand „eventual maxim doua saptamani”. Sa nu se transforme cumva in doua luni cum s-a intamplat la Michelangelo pana a venit orchestra sa improvizeze acel spectacol kitsch din tunel !

 2. Domnule Florescu va rog sa nu il deranjati pe mult iubitul nostru primar Nicolae Robu, acum domnia sa este foarte ocupat cu alegerile tinerilor din PNL, este ocupat cu diferite evenimente chiar si cu Sirba de la Peciu! trebuie sa ne reprezinte unde este nevoie iar dumneavoastra doriti sa se mai ocupe si de deschiderea tuturor benzilor de circulatie la pasaj! doamne cita rautate din partea dumneavoastra! Dumnealui are multe alte preocupari, chiar si in concediile exotice este ocupat spre exemplu de postari sau de a face diferite miscari pentru asi pune apropiatii in diferite consilii de administratie!

 3. Orasul Timisoara nu are primar. Mizeria este la ea acasa in orasul de pe Bega. Retimul nu mai are personal si tot orasul este plin de gunoaie. Oare cine le plateste facturile pentru curatenia orasului nu verifica si pe teren ce se intampla? Concluzia orasul Timisoara nu are primar .

 4. Ce se vede din fotografie:
  – un bărbat îmbrăcat la costum aflat pe carosabil în mod neregulamentar
  – niște inși cu veste galbene stând în apropierea bărbatului
  – un trotuar spart
  – multi muncitori aflați în timpul programului mirați sau speriați de bărbatul în costum si ceilalți inși
  – multa mizerie cauzata de lucrările la carosabilul de pe Popa Șapca pe care muncitorii o ignora nonșalant

  Într-o lume normala, ce ar trebui sa se vadă din fotografie:
  – niște muncitori în timpul lucrului pe un șantier impecabil la marginea căruia sa nu fie nicio mizerie sau groapa
  – nicio persoana încălcând codul rutier
  – panouri de delimitarea santierului
  – salopete și echipament de protecție inclusiv caști pentru toți cei ce intra în perimetrul șantierului

Lasă un răspuns