Focuri de armă, în Timiș, pentru a potoli un grup de scandalagii

pistol 13

Polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au vrut să oprească, pentru control, pe raza localității Iosif, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, așa încât aceștia au plecat în urmărirea lui. Până la urmă, cel aflat la volan a fost nevoit să oprească și s-a dat jos din mașină, alături de pasagerul care se afla în autoturism.

CITEȘTE ȘI: „Clasa virtuală”: Un sprijin pentru elevi, profesori și părinți

În momentul în care polițiștii au încercat să-i legitimeze, cei doi au devenit agresivi și au refuzat să prezinte actele.  Chiar în acele momente din curtea unui imobil a ieșit un bărbat de 42 de ani, care s-a îndreptat către polițiști. Persoanele implicate au devenit agresive, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă un foc de avertisment, pentru a-I potoli pe scandalagii.

“Pe numele conducătorului auto, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numar de inmatriculare fals.  De asemenea cele trei persoane au fost sancționate conform Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cât și  pentru nerespectarea măsurile de restrictionare a circulației conform OM 3/2020”, se arat[ ]ntr-un comunicat al IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *