Focuri de armă după… tipul cu pizza

pizza Timisoara 1

De o întâmplare mai puţin obişnuită au avut parte poliţiştii Secţiei 2, miercuri după-amiază. Unul dintre oamenii legii a comandat o pizza, iar cel care a livrat-o părea că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fără să ia în considerare că a dus mâncare într-o secţie de poliţie, băiatul cu pizza a făcut stânga-n prejur, a urcat în maşină şi şi-a pornit drumul spre următoarea livrare.

Poliţiştii au plecat pe urmele lui, l-au oprit şi l-au condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de sânge pentru a stabili alcoolemia.

VIDEO SCANDALOS! Carne dezgheţată cu picioarele de angajatul unei fabrici

Au aflat că tânărul, în vârstă de 38 de ani avea 1,13 miligrame de litri de alcool în aerul expirat. L-au urcat în maşina de poliţie îndreptându-se spre sediul secţiei.

La intersecţia străzii Martir Marius Ciopec cu Martir Ioan Stanciu, bărbatul a sărit din maşină. Oamenii legii au tras câteva focuri de avertisment în plan vertical pentru a-l opri.

IMAGINI HALUCINANTE! Ce PÂINE a cumpărat un timişorean dintr-un magazin

Într-un final, băiatul cu pizza a ajuns tot pe mâna poliţiştilor, întocmindu-i-se dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns