IMAGINI HALUCINANTE! Ce PÂINE a cumpărat un timişorean dintr-un magazin

paine mucegai 1

O pâine la care doar dacă te uiţi ţi se întoarce stomacul pe dos! Un pensionar timişorean, cititor al ziarului nostru, era cât pe-aci să consume produsul plin de mucegai verzui şi de o substanţă de culoarea pudrei pentru… ten.

„Am cumpărat o pâine Toast, duminică după-amiază, din magazinul Kaufland din Dumbrăviţa. Eu locuiesc în zonă şi îmi fac des cumpărăturile de acolo. Luni, am dorit să gust ceva în timp ce mă uitam la televizor şi m-am gândit să îmi ung o felie de pâine cu unt şi să pun şi puţin salam. Am rămas uimit de felul în care arăta pâinea. M-am prezentat cu ea la magazin şi nu pot să mă plâng, angajaţii de la Kaufland au fost foarte amabili, şi-au cerut scuze şi mi-au înapoiat banii. Doresc doar să nu mai păţească şi alţii acelaşi lucru, pentru că pot ajunge în spital”, afirmă timişoreanul nostru.

paine Kaufland

Potrivit termenului de valabilitate înscris pe punga în care era ambalată pâinea mucegăită, ea ar fi trebuit să expire abia astăzi, 18 mai.

VIDEO SCANDALOS! Carne dezgheţată cu picioarele de angajatul unei fabrici

Desigur, asupra chestiunii ar trebui să se aplece comisarii de la Protecţia Consumatorului. În acelaşi timp, retailerii ar face bine să fie mult mai atenţi atunci când îşi selectează furnizorii.

SCENE DRAMATICE lângă Timişoara. Bărbat găsit carbonizat într-o maşină, în urma unui accident (GALERIE FOTO)

„Imediat după ce am primit sesizarea din partea cumpărătorului am luat legătura cu reprezentantul firmei producătoare, Diva, şi i-am solicitat să îşi ridice toată marfa. Până acum nu am mai avut astfel de probleme”, susţine, la rândul ei, Simona Roşu, şefa Departamentului Food din cadrul hipermarketului Kaufland din Dumbrăviţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “IMAGINI HALUCINANTE! Ce PÂINE a cumpărat un timişorean dintr-un magazin

  1. Va intreb eu, ce este atat de „halucinant” in ce priveste painea mucegaita ? A dat-o inapoi, si-a primit banii la revedere. Ce atata tam-tam, doamne iarta-ma…

  2. Halucinant este ca se vinde asa ceva intr-un magazin! Daca consuma din acea paine un copil sau un nevazator? Producatorul respectiv nu ar mai trebui primit in magazin.

Lasă un răspuns