Focar de COVID-19 la centrul de carantinare pentru migranți din Timișoara

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a anunţat, marţi, un nou focar COVID-19, acesta fiind înregistrat la Centrul de carantinare de la Liceul „Dimitrie Leonida” din Timişoara, unde au fost testate pozitiv 16 persoane.

CITEȘTE ȘI: Aproape 100.000 de lei au scos din buzunare, în Timiș, cei care nu au respectat restricțiile. Cele mai multe amenzi, pentru nepurtarea măștii de protecție

Focarul de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor al Primăriei Timişoara (şase cazuri) a fost închis şi rămân opt focare active.

În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 235 de noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, dintre care 103 în Timişoara. Cinci sunt cadre medicale. S-au înregistrat şi şase decese.

Marţi, în spitalele din judeţ erau internaţi 467 de bolnavi COVID, din care 63 pe secţia ATI.

Rata de infectare a scăzut, în judeţ, la 4,96 la mia de locuitori, cu 6,18 în Timişoara, în scădere.

De la începutul campaniei de vaccinare, în judeţ s-au imunizat 148.471 de persoane, din care 40.271 au făcut şi doza de rapel. S-au înregistrat 114 reacţii adverse, ultimele două fiind o reacţie alergică remisă imediat, sub tratament administrat, şi un episod lipotimic asociat cu anxietatea, care şi-a revenit în câteva minute.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Focar de COVID-19 la centrul de carantinare pentru migranți din Timișoara

  1. Parca-i verifica pe astia cineva,pina nu taie si spinzura ca- n Paris nici dreaq nu știe ce se ascunde in capatina lor de musulmani.Trimite-i,lu mutti🤮 Merkel cadou 🤬

Lasă un răspuns