Foc deschis la marii arşi

spital 14

Deputatul PNL Pavel Popescu s-a dezlănţuit împotriva conducerii Ministerului Sănătăţii, acuzată că tratează cu dispreţ situaţia marilor arşi.

Liberalul a recunoscut că a ajuns parlamentar datorită tragediei de la „Colectiv”, dar că, din păcate, la trei ani de la nefericitul eveniment, România tot nu ar putea rezolva eventuale probleme rezultate în urma producerii unor tragedii.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis în județul Timiș

Pavel Popescu spune că nu există nici măcar un pat, darămite o secţie, unde ar putea veni un pacient din categoria marilor arşi, cu toate că, după cazul „Colectiv”, au fost înfiinţate trei astfel de secţii: la Timişoara, Iaşi şi Târgu-Mureş. Datorită organizării haotice a licitaţiilor pentru dotarea acestora, susţine liberalul, nici una nu este funcţională: într-o parte sunt cabluri, într-alta, paturi, iar în alta, monitoare!

„Nu este nici măcar un pat pregătit. Doamna ministru Sorina Pintea ar trebui să-şi dea demisia!”, spune Pavel Popescu.

Una dintre secţiile de mari arşi este în cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, iar directorul unităţii, Marius Craina, a declarat că, din acest an, a început livrarea aparaturii necesare, însă nu poate estima termenul la care secţia va fi pregătită în totalitate, tocmai pentru că licitaţia este organizată de minister: „O parte a aparaturii a sosit, alta este în curs de a veni, iar alta ne va fi livrată după finalizarea licitaţiei”.

abonamente noiembrie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *