Florin Piersic… pur şi simplu

Cei care vor alege să-şi petreacă seara de 30 octombrie, cu începere de la ora 19, la Teatrul Naţional Timişoara vor avea şansa unei întâlniri de graţie cu inegalabilul Florin Piersic.

CITEȘTE ȘI: Doi bărbaţi au încercat să vândă un pui de leu la un ştrand din Timișoara

Preț de două ore, marele maestru al teatrului va spune povești în frumoasa limbă română, va depăna amintiri din cariera sa impresionantă, îşi va face publicul să râdă cu lacrimi și va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Uagnov.

Florin Piersic este ca o enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis, cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural. Florin Piersic nu este un artist modest.

CITEȘTE ȘI: Fostul port al oraşului, readus la viaţă cu „Lumen”

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări.

Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul”, a declarat Florin Piersic despre spectacol.

Biletele vor fi disponibile în curând și offline, la Casieria Teatrului Național.

0 Comments

No Comment.