Florin Pădurean se întoarce la Fortuna Becicherecu Mic

Florin Padurean Fortuna Becicherecu Mic

Rămasă fără antrenor principal după despărțirea de Sorin Brîndescu la sfârșitul anului trecut, echipa de fotbal feminin Fortuna Becicherecu Mic a anunțat numirea lui Florin Pădurean ca lider al staff-ului tehnic.

Este vorba despre o revenire, acesta fiind tehnicianul care a promovat echipa pe prima scenă, după care a încheiat pe locul al doilea și a disputat finala Cupei României.

Pădurean se întoarce la Fortuna după exact un an.

Din staff-ul tehnic vor mai face Andra Vela și un antrenor de portari care urmează să fie desemnat în perioada următoare.

„În primul rând, doresc să îi mulțumesc domnului Sorin Brîndescu pentru faptul că a împărtășit din experiența lui cu staff-ul, am avut foarte multe lucruri de învățat pe plan fotbalistic de la dânsul. Mulțumesc și conducerii pentru încrederea de a mă repune în funcția de antrenor principal. Îmi doresc să continui ce am început la acest club încă din 2016, să duc echipa cât mai sus. Voi face tot ce este posibil, alături de staff-ul meu, să fac fetele să înțeleagă că doar împreună, un grup unit, o familie, putem să ne atingem obiectivele. Doar prin ambiție, devotament, încredere și foarte multă muncă vom putea ridica trofee deasupra capului. Ne așteaptă un play-off cu meciuri grele contra unor echipe puternice, experimentate, care vor lupta în fiecare partidă pentru cele trei puncte, dar noi nu suntem o nucă ușor de spart, ci dimpotrivă, ne vom bate până la fluierul final să obținem victoria. Dar aceste victorii se obțin doar muncind zi de zi, la capacitate maximă”, a declarat Florin Pădurean.

În altă ordine de idei, Fortuna Becicherecu Mic s-a reunit ieri, urmând să se antreneze până la mijlocul lunii martie, când vor demara meciurile oficiale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns