Florin Călinescu şterge pe jos cu Dragnea şi echipa lui! Ce l-a scos din minţi (VIDEO)

Incompetența și declarațiile aberante ale echipei lui Dragnea l-au scos din minți pe actorul Florin Călinescu. Recent, acesta a mai avut o reacție acidă la adresa lui Liviu Dragnea, iar acum un deputat PSD a reușit să dezlănțuie un adevărat uragan.

Florin Călinescu este revoltat de declarațiile deputatului PSD Eugen Nicolicea. Acesta a declarat, recent, că prioritățile PSD sunt salariile și pensiile, iar autostrăzile mai pot aștepta.

„Autostrăzile pot să mai aștepte”, a afirmat Eugen Nicolicea, joi seara, la Antena 3.

Călinescu l-a luat imediat în vizor, precizând că este de o ”imbecilitate la fel de mare ca Ceahlăul, ca înălțime”.

”Cetățeanul ăsta (Eugen Nicolicea) zice o imbecilitate la fel de mare ca Ceahlăul, ca înălțime: ‘Dom’le, mai ușor cu autostrăzile, că noi avem treabă cu pensiile și cu salariile’. Că dacă ți-e bunica bolnavă, nu-ți mai cumperi pantofi. Bă, Nicolicea, bunica mea este decedată… Pe cale de consecință, bunica fiind decedată, eu îmi cumpăr pantofi, nu din banii de la buget. Noi când vă trimitem acolo în parlament, vă trimitem pe banii noștri, pe taxe și impozite. Să spui o asemenea enormitate înseamnă că nu ai ce căuta acolo (în Parlament). Dacă nu vrei autostradă, mergi tată pe jos sau cu bicicleta. (…) Astfel de cetățeni nu au ce căuta, Livulica, nu au ce căuta. Eu l-aș fi exclus pe loc din partid.Deci, dacă ai o bunică bolnavă nu-ți mai cumperi pantofi. Dacă noi ne pregătim să devenim o țară doar pentru bunici… Mă, să zicem că țărăniștii, că liberalii nu se pricep, și nu se pricep, că au fost și ei la putere, mă, dar voi ați fost așa, 90-96, 2000-2004 și ați avut tot, președinte, prim-ministru, parlament, guvern, și n-ați făcut nimic! Dumneavostră credeți că toți în țara asta suntem de cretă, de carton, sau doar Nicolicea ăsta crede. Deci, dacă ai o bunică bolnavă nu-ți mai cumperi pantofi. Dacă noi ne pregătim să devenim o țară doar pentru bunici… ”, a declarat Călinescu pe Facebook.

Sursa: bugetul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns