Hârtia excluderii lui Grindeanu s-a pierdut. Vezi unde!

„Unde e hârtia, de ce nu vine hârtia?”, se întreabă mai toată suflarea pesedistă, cu referire la absenţa documentului de excludere din partid a lui Sorin Grindeanu. Au trecut mai bine de trei săptămâni de când CEx-ul a anunţat că fostul premier nu mai face parte din PSD, dar cu toate astea, hârtia oficială nu a ajuns la sediul organizaţiei timişene.

Unde ar putea fi? Din nou, Caragiale revine la modă, pentru că avem o situaţie desprinsă parcă din „O scrisoare pierdută”. Şi de data aceasta, hârtia extrem de vehiculată pare să se fi pierdut pe drum, mai exact pe… „Tel Drum”.

Controversele tot mai aprinse legate de această firmă şi încrengăturile dubioase care conduc spre Liviu Dragnea fac ca hârtia de care se tot vorbeşte să nu mai fie de actualitate. O eventuală oficializare a excluderii lui Grindeanu nu ar face decât să înteţească scandalul mediatic în care e implicat preşedintele PSD.

Apoi, dacă scrisoarea s-a pierdut pe „Tel Drum”, cine să o caute? În opera lui Caragiale, responsabil era Ghiţă Pristanda, însă în cazul de faţă mai toţi pristandacii din Teleorman nu mai sunt în judeţ, pentru că au primit funcţii la Bucureşti.

Aşa că hârtia pare să fie momentan dată uitării, măcar până trece această vară toridă, cu temperaturi ca în Brazilia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns