Florin Bîrsășteanu, președinte ales la PSD Timișoara

În cadrul conferinţei extraordinare municipale a organizației Partidului Social Democrat Timișoara, cei 250 de delegaţi au ales preşedintele, preşedintele executiv, secretarul executiv, vicepreşedinţii şi membrii biroului municipal.

Florin Bîrsăşteanu a fost ales preşedinte al PSD Timişoara, avându-i alături în echipa de conducere pe Dan Idolu – preşedinte executiv și pe Vasile Ciurgăuan – secretar executiv.

Vicepreşedinţii organizaţiei municipale sunt: Marius Craina, Roxana Manasia, Ioan Mateescu, Octavian Mazilu, Ramona Olteanu, Lucian Taropa şi Romeo Ursu.

Biroul municipal al PSD Timişoara este completat de: Simona Bejan, Andra Bloţiu, Ioan Bungău, Daniel Ciancă, Cristian Crăciun, Puiu Jurescu, Alexandru Moldovan, Nicoleta Roşu şi Bogdan Stanoiev.

„Primul nostru obiectiv este câştigarea alegerilor parlamentare din această toamnă şi ne dorim ca Timişoara să aibă o contribuţie importantă la obţinerea unui scor care să claseze Partidul Social Democrat pe primul loc. Totodată, punem un accent serios pe continuarea deschiderii partidului către societatea civilă, dar şi pe întinerirea PSD Timişoara”, a spus preşedintele ales Florin Bîrsăşteanu, care a ocupat până acum funcția interimar, începând din luna februarie a acestui an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Florin Bîrsășteanu, președinte ales la PSD Timișoara

 1. Stimat Domnule Presedintei,

  Sunt doar sustinator
  Nu inteleg de ce la intalniri televizate,,cu reprezentanti PNL, va purtati cu manusi si nu aveti replici taioase la :acuzatii de tipul :

  _ plagiate, nu stiti ca pe www,plagiate .ro (constituit de prof.din Cluj), apar ca plagiate tezele de doctorat ale lui Nicolaescu,Busoiu si 2 articole publicate de Alina Gorghiu ? De ce nu exista reactii de la Comisia de etica ,este o alta problema,, la aceasta aveti sigur explicatie

  – doar PSD are presedinte condamnat cum nu se mai intalneste in Europa.
  Dar se mai intalneste in Europa ,Presedinte care sa aiba hotarare judecatoreasca definitiva ca a folosit acte false in dobandirea de case ? Deasemeni mai exista in Europa, Presedinte care sa fi fost sofer -conform propriei declaratii- la straini interesati in preluarea de copii romani? Sau chiar intermediari la activuati care nu fac cinste unui intelectual. In cazul Presedintelui ,chiar familie : professor de fizica/professor de engleza.

  Va purtati cu manusi fata de cei care va creiaza situatii dificile in pozitii de confruntare politica !?!. Cred ca gresiti .

  Cu stima

Lasă un răspuns