„Acum e mai liber, nu știu mai târziu…”

trafic Timisoara 9

Traficul pe artera principală din Calea Aradului a fost întotdeauna infernal, însă de când au început lucrările la pasajul de pe Popa Șapcă a devenit coșmarul șoferilor. Unul dintre motive este devierea circulației dinspre Calea Lipovei către centru prin Calea Aradului.

La acesta se adaugă faptul că, în lipsa unei centuri ocolitoare în partea de nord a Timișoarei, tirurile și alte mașini de mare tonaj intră în oraș și supraaglomerează traficul. Din această cauză, mijloacele de transport în comun care se deplasează înspre și dinspre Calea Aradului nu mai pot face față graficului, șoferii de pe acestea fiind nevoiți să se coordoneze singuri, prin… înțelegeri telefonice.

”Nu mai sta pe Baader, întoarce-te imediat, că în două minute ajung eu”, ”Acum e mai liber, nu știu mai târziu, că ieri am stat cinci minute la Mărăști să fac sensul”, ”Ești prea departe în spatele meu. O să încetinesc să nu mai fie așa mare diferența” – sunt discuțiile purtate între șoferi, la telefonul mobil, aceștia nereușind să se sincronizeze altfel din cauza traficului dat peste cap în zona respectivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns