Ajutoarele alimentare de la UE, doar până la sfârșitul acestei luni

ajutoarelor

Persoanele care primesc, conform legislației europene, ajutoare în alimente nu se înghesuie să le ridice. Aceasta este situația la Timișoara, unde, din cei 16.000 de beneficiari aflați pe listele inițiale, s-au prezentat până acum doar 7.000, adică nici măcar o jumătate.

Cei care doresc să mai ridice alimentele de la UE o pot face până la sfârșitul acestei luni, pentru că după 31 august, pachetele vor fi împărțite persoanelor aflate pe listele suplimentare. Fiecare persoană de pe liste primește câte două cutii de circa nouă kilograme, care conțin făină, zahăr, paste făinoase, ulei, mălai, orez, fasole boabe și conserve.

Angajații Primăriei Timișoara îi așteaptă pe beneficiari la punctele deschise pe strada Cuvin nr. 2 (pentru persoanele cu handicap garv și accentuat) și pe strada Lorena nr. 35 (pentru celelalte categorii).

Distribuirea produselor alimentare se face după următorul program: luni și miercuri – între orele 8–14,30; marți – între orele 8–17; joi – între orele 8–16; vineri – între orele 8–13. Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original și copie.

Reamintim că, față de anii precedenți, s-a introdus în plus o nouă categorie de beneficiari și anume persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 de lei/lună/persoană, inclusiv cele stabilite prin dispoziţie a primarului.

Persoanele din această categorie se vor prezenta la sediul Direcției de asistență socială comunitară Timișoara de pe bd. Regele Carol I nr.10, în vederea completării unei cereri-tip (existentă la ghişeu), după următorul program: luni și miercuri – între orele 8–14,30; marți – între orele 8–17,30; joi – între orele 8–16,30; vineri – între orele 8–12,30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns